About

Merch för dig, ditt band, förening eller vad du nu har i åtanke.

Baserad i Malmö runt Möllan. Gör pins och och framförallt tygtryck för hand.

Enkla guidelines.
Ingen sexistisk, homofobisk, rasistisk, fascistisk eller religiös dumtrams.
Mycket enkelt, sunt förnuft med andra ord.

Så hör av er om ni vill ha något tryckt.

/ Oskar

oskar.notenough@gmail.com

Mangel Productions är en del av Not Enough som jag personligen har haft som medium för just tryckjobb, men främst som skivbolag och distribution utav punkmusik. När jag valde att ta tryckandet till en annan nivå tänkte jag att det skulle vara lämpligast att separera de två, för att göra det enklare för en del av er att få koll på mina tjänster.
Screentryck har jag sysselsatt mig med sen tidigt 2000-tal men inte i den utsträckning som nu, vilket känns otroligt inspirerande.

Jag spelar i ett par olika punkband som flängt runt en del igenom åren.
Crutches som jag frekvent turnerar med, Ursut som tar det ganska så lugnt men ändå håller igång, Voidfiller som har lite logistiskt problematiska förutsättningar men ändå existerande.
Mycket av detta har gett otrolig bredd till min nuvarande sits.

Förutom musik så har mina konstnärliga uttryck tagit form utifrån svetsning. Jag har fått till en form av postapokalyptisk skrotkonst som återskapar diverse maskindelar till förevigade figurer och liknande. Även en del andra beställningsjobb i metall. Återbruk is the shit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Updatering

Hej! Jag har lagt upp prislistorna på sidan nu. så kan ni avgöra mer vad ni kan tänka er att skaffa till ert band eller förening. Idag fi...